Openingspromo:

Hoera, SmartLaser Merelbeke is er ein-de-lijk! Vieren jullie mee?

Na maandenlang dromen, plannen, cursus volgen en het salon in te richten in Merelbeke ben ik nu ready-to-go om jullie klaar te stomen voor de zomer en jullie te laten genieten van zijdezachte benen!

Want als je namelijk nu start met de behandelingen, hoef je je tegen de komende zomer geen zorgen meer te maken over ongewenste haartjes. En om dit te vieren:

Van 10 februari tot 15 maart 2019 ontvang je 20% korting op jouw eerste behandeling bij SmartLaser Merelbeke.

* Ook eerste behandelingen die tussen 10 februari en 15 maart worden vastgelegd, kunnen rekenen op de openingsactie van 20% korting.

De intake sessie zal altijd gratis zijn, zodat je op jouw eigen tempo kan beslissen. Deze sessie is belangrijk om jou wat uitleg over de SHR laser en de behandeling te geven, alsook om te kijken of SHR écht iets voor jou is.

Ik vind het namelijk zeer belangrijk dat elke behandeling op maat is van de klant en dat jullie, de klanten, het gevoel hebben dat je voldoende geïnformeerd bent. Heb je toch achteraf nog vragen? Geen probleem! Ik sta klaar voor jullie via Whatsapp of de sociale kanalen. We zitten tenslotte in de 21e eeuw… 😉

Enthousiast geworden en helemaal klaar voor streelzachte benen, oksels, bikinilijn enz.? Klik hier om een intake sessie aan te vragen!

Drop the razor and think laser!

 

En psst! Zoek je nog een last-minute Valentijnscadeautje? Een cadeaubon bij SmartLaser Merelbeke is eens wat anders dan de jaarlijkse bloemen, juwelen, chocolaatjes of… misschien zelfs de jaarlijkse scheermesjes die vaak te pas komen rond Valentijn? 😉

Toch nog wat meer lezen? Meer info over de SHR laser of over de behandeling vind je hier en hier. Veel leesplezier!