Nieuwe klant?

Hier kan je jouw eerste afspraak boeken. Dit kan enkel een intakegesprek zijn (gelieve dan enkel “intakegesprek” aan te duiden) maar kan ook meteen gecombineerd worden met de eerste lasersessie. Ben je zeker van je stuk en wil je graag na het intakegesprek meteen gelaserd worden? Duid dan zeker ook de zones aan die je wilt laten laseren.

Voor we concreet aan de slag kunnen, overloop ik door middel van het intake gesprek samen met jou hoe de behandeling werkt en vul je een kort medisch formulier in zodat we de beste behandeling voor jou kunnen kiezen.

Ik ben elke maandag, donderdag en zaterdag in mijn salon in Merelbeke. Op dinsdag en zondag ben ik gesloten. Op woensdag en vrijdag werk ik in mijn salon in Brussel dus dan ben ik niet beschikbaar in Merelbeke.

Bevestigings- en herinneringsmailtjes kunnen soms in je SPAM inbox terecht komen – kijk dit zeker even na. Toch geen mailtje ontvangen? Contacteer mij en dan los ik dit op voor jou.

Enkel informatie?

Als je nog niet zeker bent en je eerst wat informatie wilt over de SHR laserbehandeling, kies dan alleen “INTAKEGESPREK”. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend, en is bedoeld om ervoor te zorgen dat je een persoonlijk en informatief gesprek hebt over de SHR laserbehandeling zodat je een geïnformeerde beslissing kan nemen.

Mannelijke klanten

Er is een aparte prijslijst voor onze mannelijke klanten. Zorg ervoor dat je in het menu naar beneden scrolt naar de categorie ‘Mannen / Men’ voor de correcte prijzen wanneer je zones toevoegt.

Kun je het gewenste tijdstip niet vinden in de online agenda?

Technologie is niet altijd beter dan een echte persoon 😉 Contacteer mij en ik kijk wat ik voor jou kan doen.