Over mij

Als lange-afstand stewardess ontdekte ik precies hoe vervelend ongewenste haartjes konden zijn. Snel nog even scheren voordat ik naar het zwembad vertrok.

Oei, een snijwondje. Oeps, een bultje door een ingegroeid haartje. Ai, een geïrriteerde huid en daar een stukje overgeslagen

Het is ook een heel gedoe om de traditionele ontharingsspullen mee te slepen. Een scheermesje, scheerschuim, epilatie toestelletje, enzoverder. Teveel werk en teveel energie dat je ergens anders in kan steken!

Daardoor begon ik te kijken naar meer permanente oplossingen en ben ik beland bij SHR laser behandelingen.

SmartLaser Merelbeke werd in 2019 gelanceerd. Met 4 jaar ervaring en nog steeds evenveel passie voor het vak, opende ik in 2023 mijn tweede salon in Brussel (SmartLaser La Vallée).

Waarom kiezen voor SmartLaser?

Vergeet eindeloos scheren of pijnlijke wax-, epilatie- en IPL sessies! De SHR laserbehandeling is kwalitatief en de meest innovatieve manier om pijnloos van je ongewenste haartjes af te geraken.

 

Bij SmartLaser Merelbeke kies je voor een persoonlijke aanpak in een gezellig kader. Je kan altijd binnenkomen voor een gratis intake sessie.

Hier wordt de tijd genomen om je te informeren over de SHR behandeling en wordt er gekeken naar jouw wensen en de mogelijkheden.

smartlaser-merelbeke-tessa-rossel-2

Nooit meer scheren?
Dat kan!

Benieuwd of de SHR behandeling iets voor jou is? Aarzel dan niet en maak een afspraak!