martlaser-merelbeke-zomerpromo's-juni-2024

Geniet van een haarvrije zomer met onze zomerpromo’s!

Met de zomerse hitte is het hoog tijd om die extra laagjes in de kast te laten en het zomerseizoen met vertrouwen te omarmen. Zeg vaarwel tegen het gedoe van constant scheren of epileren en stap in een wereld van een gladde, haarvrije huid. Ik kondig graag de exclusieve zomerpromo’s aan voor onze meest gekozen laserzones, geldig van 1 juni tot 30 juni 2024. Deze zomerpromo’s zijn beschikbaar voor zowel nieuwe als huidige klanten. Profiteer van deze tijdelijke aanbieding!

Pakket 1: Oksels en volledige bikini: €165 (Oorspronkelijke prijs: €180)

Ons eerste pakket is speciaal gericht op twee belangrijke gebieden die vaak het lastigste zijn tijdens de zomermaanden – de oksels en de volledige bikini. Geniet van de vrijheid van een gladde, haarvrije huid met een korting van €15, voor slechts €165. Dit pakket is perfect voor diegenen die de moeilijk bereikbare plekken willen aanpakken en zorgeloze zomerdagen willen ervaren.

Pakket 2: Oksels, volledige bikini en volledige benen: €310 (Oorspronkelijke prijs: €340)

Voor wie op zoek is naar een uitgebreide ontharingsoplossing, biedt pakket 2 onverslaanbare waarde. Dit pakket omvat de behandeling van de oksels, de volledige bikini en de volledige benen, zodat je hele lichaam klaar is voor het strand. Profiteer van deze zomerpromotie voor de gereduceerde prijs van €310 in plaats van €340, waardoor je €30 bespaart terwijl je de hele zomer geniet van een zijdezachte huid.

Pakket 3: Oksels en bikinilijn: €100 (Originele prijs: €110)

Als je op zoek bent naar een meer gerichte aanpak van laserontharing, dan is pakket 3 de perfecte keuze. Dit pakket is gericht op de plekken die er het meest toe doen, zodat je je zelfverzekerd en comfortabel kunt voelen in je favoriete zomeroutfit. Profiteer van deze tijdelijke promotie en ervaar het gemak van haarvrije oksels en bikinilijn voor slechts €100 in plaats van €110.

Pakket 4: Oksels, bikinilijn en volledige benen: €245 (Originele Prijs: €270)

Ons laatste pakket is een winnende combinatie en biedt uitgebreide ontharing voor de oksels, bikinilijn en volledige benen. Maak je klaar om te pronken met een zachte huid van top tot teen, zonder je zorgen te maken over ongewenste haren. Voor slechts €245, kun je genieten van een zomer vol zelfvertrouwen en comfort, wetende dat je huid altijd op zijn best is.

 

Omarm het zomerseizoen met open armen en een prachtig gladde huid, dankzij onze zomerpromo’s. Van 1 juni tot 30 juni kun je profiteren van korting op onze vier zorgvuldig samengestelde pakketten. Of je nu een nieuwe klant bent die staat te popelen om de voordelen van laserontharing te ontdekken of een trouwe klant, deze zomerpromo’s zijn speciaal voor jou. Neem afscheid van de frustraties van traditionele ontharingsmethoden en verwelkom een zomer vol zorgeloos zelfvertrouwen. Kies het pakket dat bij je past en geniet van een zijdezachte huid. Mis deze kans niet om het beste uit je zomerdagen en -nachten te halen.

Boek vandaag nog je laserontharingssessie en maak je klaar om deze zomer te stralen!